Branding

Branding

Na een analyse van de ondernemingskern en het bepalen van de doelgroep, wordt er een strategie gekozen om de doelgroep te bereiken.

De aanpak en de keuze van de verschillende media zijn voor elke onderneming anders, daarom leveren wij maatwerk.

We hebben alles in huis om grafische elementen op maat van de onderneming te maken, onder andere grafisch ontwerp, drukwerk, web development, fotografie,…

Ook de opmaak van huisstijlhandboeken maakt deel uit van ons aanbod.

Complete branding of re-branding voor jouw onderneming

Contacteer ons voor meer info.

Logo & Identity

Een logo zorgt voor herkenbaarheid en weerspiegeld waar de onderneming voor staat.

We gaan nauwkeurig aan de slag met de wensen van de onderneming om zo een compleet imago te presenteren voor de doelgroep.

Zo creëren we een integrale en tot in details uitgewerkte merkidentiteit.

Photography & Post-production

Met fotografie wordt het mogelijk de persoonlijkheid en kernwaarden van de onderneming extra uit te drukken.

Van corporate headshots om een gezicht te kunnen plakken op wie zich inzet voor de onderneming tot product fotografie, om de klant een beeld te geven van het eindproduct en de kwaliteit waarmee het werd afgeleverd.

Deze kunnen gebruikt worden als content voor je website, brochure of banner.

Om de foto’s op hun best en perfect in lijn met de stijl van de onderneming te kunnen presenteren, zorgen wij vervolgens voor de postproductie of nabewerking door onder andere kleurcorrecties, visuele effecten of graphics toe te voegen.

Recognition

Zorgen voor herkenbaarheid van de onderneming kan op verschillende manieren.

Daar waar een website of webshop een sterke digitale aanwezigheid kunnen neerzetten, zorgen visitekaartjes, spandoeken, T-shirts,… er dan weer voor dat het merk in de fysieke wereld kan worden ervaren.

Is jouw logo of visuele uiting gedateerd of ben je op zoek naar iets nieuws en fris, dan kan je beroep doen op onze re-branding service.